Saturday, 17 September 2011

MY SISTER


tension nyer setaip mlm kakak aida nangis,,nak wat mcm mane ha..kakak aida nie nangis disebabkan HER BOY,,kalau aida nak tidur jer masti tengok FACE HER because muker die dah merah tau..hahahahah,takut aida..kakak jangan la nagis jer..nanti aida x leh nak tidur la..JAHAT NYER AIDA NIE:)


KEESOKAN HARI NYER<3

keesokan hari nyer,,aida tengok muker kakak aida gembira jer..mesti ade sbb nie..mula la aida jadi SPY..kat umah..aida tengok jer SMS die..HER BOY x buat salah ape2 pun,,kakak aida jer terlebih OVER hahah..tu la,,kalau nak check something mesti buat ngan betul2 tau..nanti ade la bende2 akan berlaku.."aida tanyer kat kakak aida,,nape la kau check something x betul ha..mesti jer kau check bende tu bukan2 kan.."x faham aida dengan perangai DIEORANG nie..KWNKWN KALAU NAK CHECK SOMETHING KENA CHECK BETUL2 TAU..BYEBYE

No comments:

Post a Comment