Saturday, 3 December 2011

Bina Badan ♥

ASSALAMMUALAIKUM ♥


HAHAHAHA,,ayah aida nak bina badan -..-'' x masuk akal la ayah :) haishh tapi tape la suka hati ayah la kalau ayah nak buat badan ayah tu mcm Sazali Samad :) alang mampu tersenyum saje ayah :) kalau badan ayah mcm tu alang tersenyum lebar :) wahai ayahku .. dah la dekat umah nenek dah ade jim,, haishh semate2 nak bina badan ayah tu,, ayah sanggup abis kan duit poket ayah tu beli bende besi tu tapi bukan ayh jer yang beli ayah kongsi duit with Uncle Nizam kan ?? tapi kalau ayah dah banyak sangat duit tu bagi la anak kesayangan ayah nie sikit :) muhehe :) jangan lupe pula ayah :)


~> YOU WANT TO SEE A PICTURE





tengok la gambar Sazali Samad tu :) cool kan :) tengok la sendiri badan die macam mane and cuba korang banding kan badan korang ?? same x badan korang mcm die ?? x same kan kalau x same diam sudah :) hahaha ,, awesome giler :) tapi ayah aida x der la buat mcm tu ayah aida cuma bina tangan mcm Sazali Samad jer :) tapi cool :) tengok la badan die mcm mane .. Ya Allah badan die awesome giler :) x percaye ayah aida ade hobi nak buat badan mcm tu -..-'' selalu nyer perut buncit jer tapi sekarang nak bina badan pula :) same la ngan Uncle Nizam with Cousin aida nie :) rumah nenek aida pun dah ade jim :) cool kan .. okk la sampai nie jer aida nak story :D


Kbye Blogger :D ASSALAMMUALAKUM ♥

No comments:

Post a Comment