Friday, 30 September 2011

SWIMMING

hahahaha,semalam mandi kolam ngan Suza ,Effa , Wan , Zhareen , Dhar , Aimy , Haziq , Aiman , Hakim , Syafiq And Hazrie ♥ .best sambil ambil gambar tau :) dah abis jer swim kiteorang pergi mkn MCD tau..kiteorang mkn mesti la ade GOSIP GIRL,,hahaha,,maklum la perempuan kan kalau x der bende tu kiteorang nak ckp ape bende pula..
 
dah abis mkn MCD,,,kiteorang study same2 tau jangan jealous tau,,tapi Haziq , Aiman ,Hakim , Syafiq And Hazrie x der sbb,,entah la..mase kiteorang study MAMA effa call sbb die nak ajak effa mkn KFC tapi x jadi sbb effa tengah study..sorry..abis jer kiteorang study MAMA suza balik bawak KFC tau,,hahaha best..firstly mkn MCD pastu mkn KFC pula..hahaha best..kiteorang kenyang kan perut tau..perut kiteorang pun dah BUNCIT haha..

No comments:

Post a Comment