Saturday, 15 October 2011

I HATE YOU GIRL

AIDA BENCI DIE,,sebab die suruh aida berubah pastu kwn ngan die..haishh susah betul kalau ade
kwn x reti perasaan kite nie kan..aida tahu CAPITAL "M" jealous kan?terus terang la..pastu die x suka kalau lelaki yg die rapat,,rapat ngan kwn2 aida..die tu mcm x betul la..kesian tau aida nie
kena dengar ckp die pula,,die fikir aida nie ANJING ker ha?

haiiyoo,,pastu die ckp aida nie sombong bagai nak rak pula,,tapi kalau aida tegur die,,die wat muker pula
pastu die mrh aida knp x tegur die,,fikiran x logik ker ha CAPITAL "M"..ape lagi ha die ckp kat aida,,japjapjap..ingin x gambar aida yg pakai baju x cukup kain tu..mase tu juga die nak wat aida panas 
hati ngan die..die ckp aida nie gedik la nak pakai baju mcm tu,,aida tahu kalau aida pakai baju mcm tu
mesti korang fikir bende lain kan

tapi baju tu untuk SWIMMING kan..bukan nyer aida TERBOGEL,,RIGHT..kalau aida pakai pun,,aida yg berdosa banyak bukan nyer CAPITAL "M" ,,right..aida nak ucap kan terima kasih la banyak2 sbb tegur aida and comment aida mcm2..itu pun aida dah bersyukur dah..THANKS CAPITAL"M"..SUKA KAT AWK

No comments:

Post a Comment