Saturday, 5 November 2011

HARI RAYA HAJI



LEMBU LEMBU LEMBU,,haha,,besok hari raya haji..yeyeye,,mlm nie leh masak rendang,ketupat,kuah kancang..best nyer..besok leh makan puaspuas.. =) pastu leh jumpe cousin,,itu la paling penting hidup aida..best tau jumpe cousin nanti leh dapat duit banyak2 walaupun HARI RAYA HAJI..itu x bermakne kite x dapat duit kan..aida minta jer kan abng saudare,uncle and aunty aku..nanti banyak la duit aida leh HANGOUT ngan friends,,hahah maksyuk la duit aku =)haha,,BACK TO TOPIC,,kalau dah abis masak leh mkn ramai2 ngan semua cousin..haha,,best..

TENGAHARI,,tegok lembu kena sembelih pula ngan semua cousin..kesian lembu tu kena sembelih tapi lepas jerdie mati die terus masuk syurga..betul x kawan2..cerita die semua nak betul =) haha,,nanti mase nak tengok lembu tu,,mesti lembu tu nangis kan..eisheishesih kesian lembu =) aida tumpang sedih juga yer..inie lagi satu..ARIP,,nanti sembelih lembu tu betul2 tau..jangan bagi die nangis..suruh die pandang arip mesti lembu tu x nangis =) haha,,aida dah merapuk dah.. =)

TAPI SAYANG AIDA NIE X MKN LEMBU YG BARU KORBAN KAN.. =( sedih giler,,aida pun x tahu kenapa aida x makan lembu yang baru korban kan. MAMA cakap"alang macam pakngah mama" haiyoo,,susah nyer hidup aida nie =( nanti tengok jer la dieorang makan lembu tu kan aida pula makan sup die jer =( haiyoo macha =) haha,,ikut ayat ARIP pula die..haha..

SAMPAI NIE JER AIDA LEH CERITA KAN KORANG SEMUA..SESIAPE YANG BACE THANK YOU =) SUKE DIE..MESTI LA SUKE ORANG BACE APE YG KITE TULIS..AND,,KEPADA SEMUA UMAT ISLAM SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA HAJI =) SEMOGA CERIA SELALU YER.. =)

No comments:

Post a Comment